Over ons

Bright Light Salarissen is een full service salarisadministratiekantoor en specialist op het gebied van HRM & personeelsadministraties. Tevreden medewerkers. Salaris- en HR-zaken uitstekend geregeld. Alle ruimte voor de kernactiviteiten. Dat kan. Landelijk vertrouwen organisaties op de geïntegreerde oplossingen voor salarisverwerking, personeelsadministratie en HR-vraagstukken van Bright Light Salarissen. Onze cliëntenkring heeft zich uitgebreid door heel Nederland en bestaat uit bedrijven/organisaties met 1 werknemer, maar ook met honderden werknemers. Bright Light Salarissen kan de gehele salarisadministratie & personeelsadministratie voor u runnen ongeacht in welke branche u werkzaam bent of CAO van toepassing is!

Slim

Een slimme onderneming en organisatie weet wat zijn sterke en zwakke punten zijn. Door te focussen op uw kernactiviteiten kunt u op efficiënte wijze veel meer bereiken. Wij weten als specialisten op het gebied van : arbeidsrecht, loonkostensubsidies precies waar we over praten. Het kan daarom "slim" zijn om uw salarisadministratie en HRM uit te besteden!

Helder

Het moet helder zijn waar uw onderneming of organisatie aan toe is. Afspraak is afspraak, korte communicatielijnen. Daarnaast heeft u altijd en overal toegang tot uw personeelsgegevens. Bovendien kunt u 24/7 vragen stellen bij onze helpdesk. Meedenken met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Besparen

Heeft u zich wel eens gerealiseerd wat u nu "kwijt" bent aan de kosten van uw salarisadministratie en HRM-afdeling? Denkt u hierbij aan, de uren van uw eigen medewerkers en/of externe accountant, de kosten van software/hardware, scholing en vervanging van personeel bij ziekte en vakantie. Al met al een aanzienlijke kostenpost! Wij werken met een vast tarief per medewerker zonder bijkomende kosten zodat u exact inzichtelijk heeft waar u aan toe bent.

"Become a Bright Light"

"U moet doen waar u goed in bent. Ondernemers, bedrijven en organisaties halen het beste resultaat als ze zich focussen op hun kernactiviteiten. Become a Bright Light! "