Voor accountants & administratiekantoren

De wereld van accountancy en boekhouding zal de komende jaren snel veranderen. Automatisering, digitalisering,  cloud oplossingen en een veranderende behoefte bij uw klanten zorgen ervoor dat het verdienmodel van accountants- en administratiekantoren aangepast dienen te worden. Hoe blijft u uw klanten meerwaarde bieden? Doordat processen meer en meer geautomatiseerd worden, verwachten uw klanten dat u slimmer en efficiënter gaat werken en verlangen dat u meer een financiële coach wordt voor ondernemers en bedrijven. Focussen op uw core business wordt de komende jaren steeds belangrijker. Door het tijdig inschakelen van specialisten en het uitbesteden van  bepaalde werkzaamheden creëert u meer tijd en geld om te voldoen aan de veranderende behoefte van uw klanten. Door een samenwerking met Bright Light Salarissen BV bent u en uw klanten op het gebied van salarisadministratie & HRM klaar voor de toekomst. 

Waarom is uitbesteding of verkopen van salarisadministraties & HRM aan ons een goed idee?
Heeft u zich al eens gerealiseerd hoeveel geld en tijd u kwijt bent aan het voeren van een correcte salarisadministratie en/of HRM taken voor uw klanten? Denk hierbij ook aan de uren van uw eigen medewerkers, licentiekosten software, opleidingen etc. Onze professionals houden hun kennis van wet- en regelgeving (bijv. werkkostenregeling of Wet Werk en Zekerheid, transitievergoeding etc.) up-to-date zodat alle output tijdig en correct wordt verwerkt. Ook kunnen wij u op het gebied van personeelsvraagstukken professioneel ondersteunen. Wilt u stoppen met uw bedrijf of alleen uw salarisportefeuille verkopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor een snelle en goede afwikkeling cq overgang zorgen voor u en uw klanten.

Onze oplossing:

Bij Bright Light Salarissen zijn meerdere oplossingen mogelijk. In een persoonlijk gesprek bespreken wij vrijblijvend de mogelijkheden van samenwerking, outsourcing tot overname!

Wilt u stoppen met uw accountants- of administratiekantoor of wilt u zich gaan focussen op uw core business en heeft u een salarisadministratieportefeuille die u wilt verkopen of uitbesteden aan een salarisspecialist? Bright Light Salarissen BV wil graag met u meedenken om tot een passende oplossing te komen voor u en uw klanten!

Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Klik hier!